Recente projecten

Visitekaartjes ontwerpen

Je hoeft niet voor elk ontwerp een vormgever in te huren, want wij helpen je met elk ontwerp. PIM Print heeft eigen ontwerpers in dienst die getraind zijn in het snel verwerken van visitekaartjes ontwerpen. Daarmee blijven de kosten laag en de kwaliteit hoog!

Zit je met een vraag over een ontwerp? Heb je zelf iets gefreubeld maar kom je er niet helemaal uit? Neem contact op en we kunnen je exact vertellen wat er nodig is om het optimaal te krijgen!

[unex_ce_button id="content_4iks2tqs0" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#1e73be" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://www.pimprint.nl/visitekaartjes-drukken/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="1" in_column=""]Bestel visitekaartjes online[/ce_button]