Recente projecten

Fotobehang op maat!

Er is niets zo saai als een witte muur. Kleed bijvoorbeeld je bedrijfsruimte eens aan met een wandvullende foto! In dit geval hebben wij fotobehang (Airtex) geleverd. Voor deze fotowand was het van belang dat er op bepaalde plaatsen een uitsparing zou komen maar dit mocht uiteraard niet storend in beeld staan. Wij hebben daarom de afbeelding bewerkt en geoptimaliseerd zodat dit uit perfect passende banen is opgebouwd. Omdat het in dit geval gaat om een oude foto is het beeld aangepast en verscherpt.

Airtex fotobehang is een robuust materiaal dat voor lange termijn kan worden gebruikt en bestand is tegen zonlicht, vocht en temperatuursverschillen.

Heb je interesse in fotobehang op maat? Airtex fotobehang is al verkrijgbaar vanaf 35 euro p/m2.

[unex_ce_button id="content_ya30hid0o" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#1e73be" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://www.pimprint.nl/contact-per-telefoon-of-e-mail.html" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="1" in_column=""]Vraag vrijblijvend een offerte aan[/ce_button]