Recente projecten

lightbox met LED Displaylightbox met LED Display

Shinen overal waar je maar wilt!

Een opvallend product bij ons in de winkel afgelopen week. De ‘Light Box LED Display’ is een lichtbak met spectaculair ledverlichting. De lichtbak geeft zowel aan de onder als aan de bovenkant licht. In de display kun je ieder beeld kiezen wat je maar wilt, zowel enkel als dubbelzijdig.

Deze ‘Light Box’ kan overal voor gebruikt worden. Denk aan kantoren, evenementen, showrooms, winkels etc. En het grootste voordeel: door het lichte gewicht is hij heel makkelijk te vervoeren in een luxe draagtas. En super product dus!

Deze ‘Light Box’ bestellen? Mail naar ons via info@pimprint.nl of bel naar 071-3316967 voor een offerte aanvraag.

[unex_ce_button id="content_v3uqnloy6" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffd300" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://www.pimprint.nl" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="1" in_column=""]Bekijk de mogelijkheden[/ce_button]