Recente projecten

Geprinte kerstboom van kartonGeprinte kerstboom van karton

Kerstboom van karton!

Haal een fraaie blikvanger in huis met kerst! De kerstboom van karton is binnen 1 minuut opgezet zonder knippen of plakken en is door gebruik van sterk kartonplaat geschikt voor jarenlang gebruik.

De kerstboom van karton is verkrijgbaar in diverse soorten en formaten, zoals 10 mm honingraatkarton op een hoogte van 190 cm of 5 mm budgetkarton op 180 cm hoogte. Er is een passende kartonnen kerstboom voor iedereen!

 

[unex_ce_button id="content_b94bgmbnv" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#1e73be" button_padding="40px 60px 40px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://www.pimprint.nl/kerstboom-van-karton/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="1" in_column=""]Bestel de kerstboom van karton[/ce_button]