Recente projecten

Expolinc Rollup Banner Compact met spotlight

Een spotlight maakt het verschil! 

De Expolinc Compact Rollup Banner is met hoogte tot 223 cm de grootste in zijn soort, met een breedte van 100 cm is dit presentatiesysteem werkelijk een reus te noemen. 

In de praktijk blijkt dat aanbrengen van een spotlight extra aandacht vestigd op de boodschap, en niet alleen in donkere omgevingen! De spotlight is een accessoire dat eenvoudig aan te brengen is. Met een mooi afgewogen lichtval spreekt het design daarmee extra.

[unex_ce_button id="content_sm23vabbo" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#1e73be" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://www.pimprint.nl/compact-rollup-banner/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="1" in_column=""]Bekijk alle Expolinc Compact banners[/ce_button]